Arbeidskundig advies

Duurt een ziekteverzuim al 13 weken of langer? Bij onvoldoende begeleiding is de kans hoger dan 50% dat dit verzuim tot minimaal twee jaar arbeidsongeschiktheid leidt. Met een arbeidsdeskundige check onderzoekt de arbeidsdeskundige wat u kunt doen om het verzuim te verkorten én de schadelast zo laag mogelijk te houden.

Verkort verzuim
De arbeidsdeskundige bestudeert het lopende dossier en onderzoekt alle mogelijke oplossingen. De adviezen die uit de check voortkomen zijn er op gericht het verzuim te verkorten en uw kosten te verlagen. De adviezen zijn vrijblijvend: u kiest zelf of u ze opvolgt of niet.

Kosten
Een eerste arbeidsdeskundige dossier check kost € 70,- exclusief BTW. Begeleiding door de arbeidsdeskundige kost € 145,- exclusief BTW per uur.

Bent u geïnteresseerd in een check door een arbeidsdeskundige van Preventix? Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 – 700 7700 of via onze contactpagina. U kunt ons ook een e-mail sturen.

Preventix voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.