Arbodienst verzuimreductie

Arbodienst verzuimreductie Preventix is als arbodienst gespecialiseerd in het terugdringen van ziekteverzuim ofwel verzuimreductie. Wij zijn uw oplossing voor reductie, begeleiding van verzuim en wij voorkomen tevens onnodig ziekteverzuim. Dit realiseren wij met pasklare oplossingen die afgestemd zijn op uw wensen. Verzuim kost tijd, geld en energie. Het liefste ziet u natuurlijk dat al uw medewerkers zo veel mogelijk aanwezig zijn. Dat is immers goed voor uw productiviteit.

Als arbodienst gaan wij graag de uitdaging aan om voor uw bedrijf een verzuimreductie plan op te stellen. Wilt u advies om het verzuim te reduceren of meer informatie over hoe onze diensten u kunnen helpen? Neem contact met ons op of doe direct de Preventix Preventiecheck.

Preventiecheck

Onze totaalaanpak: Proactief en Persoonlijk

Wij maken uw onderneming gezond met een preventief beleid. Dat zorgt voor hogere productie en medewerkers die zich prettig voelen. Als arbodienst werkt Preventix bij verzuimreductie in landelijk werkende teams met slechts twee bedrijfsartsen. Hierdoor zal de lijn tussen de medewerkers, de artsen en het management altijd zo kort mogelijk blijven.

Binnen de arbodienst heeft verzuimreductie zich bewezen als een effectieve en goede manier van aanpak. U zult merken dat de verzuimreductie van arbodienst Preventix daadwerkelijk zorgt voor het terugdringen ziekteverzuim.

De verzuimreductie van arbodienst Preventix is gericht op een goede begeleiding en het terugdringen van verzuim. Twee kernzaken waar u uiteindelijk de vruchten van plukt. Voor meer informatie over onze middelen tot verzuimreductie en ziekteverzuim voorkomen, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

 

Preventief verzuimbeleid

Preventief verzuimbeleidDe verzuimreductie van arbodienst Preventix is er op gericht om een preventief verzuimbeleid voor uw organisatie te realiseren. Binnen een preventief verzuimbeleid herkennen wij de signalen voor potentieel ziekteverzuim. Tijdig, adequaat en proactief hier mee omgaan zijn de sleutels tot succes. Doelgericht werken is veelal de oplossing in ziekteverzuim voorkomen.

Slaagt onze arbodienst er met haar verzuimreductie programma niet in het verzuim te voorkomen? Dan schakelt het zich om in het bieden van de best mogelijke begeleiding. De medewerker zal snel weer naar de werkplek terugkeren. De kans op herhaling zal bovendien afnemen, wat natuurlijk gunstig is voor uw onderneming.

Dat realiseren kan alleen met een betrokken arbodienst die zich steeds weer richt op verzuimreductie. Deze vult Preventix graag voor u op de best mogelijke manier in. Preventix werkt met kleine teams wat veel effectiever is gebleken en daarmee zult u tegelijkertijd besparen.

Kies voor een preventief verzuimbeleid met Preventix, uw arbodienst voor de best denkbare verzuimreductie. Onze medewerkers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, neem vandaag nog contact op! Preventix, uw partner voor verzuimreductie.

Meer informatie aanvragen

Preventix voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.