Arbodienst ziekteverzuim

Arbodienst ziekteverzuimPreventix is uw partner als u op zoek bent naar een goede arbodienst voor begeleiding van het ziekteverzuim. Ziekteverzuim voorkomen is het belangrijkste. Toch een ziekmelding? Dan is het belangrijk dat de medewerker snel en goed herstelt. Verzuim kost geld en het verstoort de dienstverlening en/of de productiegang van uw onderneming. Preventix is als uw arbodienst gericht op ziekteverzuim voorkomen.

Regelmatig te maken met ziekmeldingen? Arbodienst Preventix is tevens op verzuimreductie gericht. Hoe kunnen we dit bewerkstelligen? Stap één is het analyseren van eerder verzuim. Stap twee is het hiermee creëren van de beste werkomstandigheden. Als arbodienst constateren we vaak dat hiermee al veel ziekteverzuim opgelost kan worden.

Bij een goede werkomgeving zijn de omstandigheden ideaal, waardoor medewerkers kunnen presteren en groeien. De één motiveert de ander en dat is een verzuimreductie op zichzelf. Onze arbodienst richt zich op kleine en grote punten die averechts op uw ziekteverzuim beleid werken. Wij kijken naar de beste manier om een preventief beleid op te stellen waar u de vruchten van plukt.

Arbodienst ziekteverzuim peilers

Arbodienstverlening steunt op een paar peilers. Begeleiding ziekteverzuim is hierin erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat medewerkers op een goede manier snel weer terugkeren naar hun werkplek. Tevens richten wij ons op het structureel terugdringen van ziekteverzuim evenals ziekteverzuim voorkomen. Dit laatste hangt samen met een andere peiler. Dat is een preventief verzuimbeleid realiseren en toepassen.

Preventix werkt met kleine teams in ziekteverzuim begeleiding binnen de arbodienst voor het beste resultaat. Kleine teams zorgen voor betere communicatie. De betrokkenen zijn beter op de hoogte van wat er in het bedrijf speelt en de oplossing zal veel meer doelgericht uitgevoerd en toegepast kunnen worden. Passen uw wensen bij onze arbodienst en onze ziekteverzuim begeleiding? Voer geheel gratis de preventiecheck uit of neem contact op.

Preventiecheck Contact

 

 

Ziekteverzuim terugdringen

Ziekteverzuim terugdringenAls arbodienst adviseren en ondersteunen wij bij ziekteverzuim, maar vooral ook los daarvan. Wij denken met u mee en helpen u bij het vormgeven en uitvoeren van een effectief beleid. De eerste insteek hierbij is ziekteverzuim voorkomen en ziekteverzuim terugdringen. Zodra dit gerealiseerd is zijn de eerste belangrijke doelen behaald.

Ziekteverzuim uitsluiten is echter onmogelijk. Op het moment dat er alsnog verzuim ontstaat zal het team er alles aan doen om de werknemer zo goed mogelijk te begeleiden. Bij begeleiding van ziekteverzuim door Preventix zal de medewerker snel weer terugkeren. De begeleiding biedt ondersteuning waar nodig, zodat de medewerker alle kans heeft om snel te herstellen.

De behandeling en terugkeer gaan altijd hand in hand, waarbij de medewerker optimaal begeleid en gesteund wordt. Met een dergelijk beleid zullen de verzuimcijfers afnemen en de productiviteit zal omhoog gaan. Dat realiseren kan met de ziekteverzuim begeleiding van arbodienst Preventix. Wij denken met u mee, zorgen voor een heldere aanpak en werken met een maatoplossing.

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak, wij komen graag bij u langs!

Afspraak maken

Preventix voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.