Arbodienstverlening

ArbodienstverleningPreventix biedt de meest brede vorm van arbodienstverlening. De service richt zich aan de ene kant op verzuimreductie. Aan de andere kant bieden wij verschillende keuringen, medische juridische begeleiding, psychosociale begeleiding, arbeidsdeskundig advies en meer. Als arbodienst is Preventix één van de meer uitgebreide arbodiensten Nederland. U kunt bij ons terecht voor een totaalplaatje van services. Ook staan wij garant voor een uitstekende dienstverlening.

Onze arbodienstverlening wordt uitgevoerd in kleine teams van twee personen of in uitzonderlijke gevallen een iets groter, landelijk werkend team. De reden voor een dergelijke arbodienstverlening is ontstaan uit ervaring met kleine teams. Die zijn vele malen effectiever gebleken dan grote teams. De arbodienstverlening van Preventix is in dit kader veel dichter op elkaar geschakeld. Dat zorgt ervoor dat er veel sneller resultaat geboekt wordt.

De betrokken bedrijfsartsen communiceren veel met elkaar alsook met de betrokken personen in uw bedrijf. Van de medewerker in kwestie tot aan het management of de directeur. Binnen deze arbodienstverlening zijn de communicatiecirkels vele malen kleiner, waardoor er geen informatie verloren gaat. Dat is het resultaat van een adequate en effectieve aanpak.

Er zijn weinig arbodiensten in Nederland die deze werkwijze hanteren terwijl het toch een heel stuk effectiever is. Het reduceert voor u als ondernemer bovendien de kosten van de arbodienst. Dat maakt het voor u en uw onderneming des te meer interessant. Onze arbodienstverlening gaat daarbij erg breed. Wij kunnen u verschillende pakketten aanbieden, welke aansluiten op de services die u wenst.

Kies gerust zelf het bij u passende pakket. Of laat onze medewerkers voor u uitzoeken welk pakket van arbodienstverlening het beste bij u past. De kosten zullen nooit te hoog oplopen. Preventix is in bijna alle gevallen niet alleen de beste, maar ook de meest voordelige arbodienst. Ook kunt u een preventiecheck aanvragen. Wij kunnen dan gelijk zien of een preventief verzuimbeleid bij uw onderneming past en noodzakelijk is. Onze medewerkers staan voor u klaar en informeren u graag.

Preventiecheck
 

Arbodienst inschakelen

Arbodienst inschakelenDirect een arbodienst inschakelen? Dat is uiteraard mogelijk. Wij staan voor u klaar met onze arbodienstverlening en hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook een gesprek aanvragen om precies uiteen te zetten waar u onze arbodienstverlening voor kunt gebruiken. Liever eerst alles op een rijtje zetten? Vraag dan geheel vrijblijvend een heldere offerte aan.

Preventix als arbodienst inschakelen zal in elk geval voor u positief uitpakken. Wij richten ons in de eerste plaats op een doelgerichte aanpak. Daarnaast zullen wij werkprocessen omzetten in een preventief beleid. Hierdoor zullen wij alle signalen van eventuele problemen tijdig opvangen om er zo adequaat op te kunnen reageren.

Voor een goede arbodienstverlening kiest u voor Preventix. Neem contact met ons op om vandaag nog een arbodienst in te schakelen.

Offerte Contact

Preventix voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.