Gecertificeerde arbodienst

Onze arbodienstverlening wordt erkend op basis van de Arbeidsomstandighedenwet en de arbeidsomstandighedenregeling. Een gecertificeerde arbodienst wordt getoetst op een minimum aantal eisen, waaraan arbodiensten dienen te voldoen. Bij een arbo gecertificeerd bedrijf zijn dit deskundigheid, borging van privacy, organisatie, uitrusting en het functioneren van de dienstverlening aan de klant.
 
De missie van Preventix: een betere werksituatie en hogere productiviteit. Als gecertificeerde arbodienst werken wij aan de realisatie van optimale werkomstandigheden voor uw medewerkers. Zo creëren wij een werksituatie waarin medewerkers maximaal kunnen presteren en groeien.
 
Wilt u meer informatie over verzuimpreventie, keuringen en verzuimbegeleiding? Via ons contactformulier kunt u gemakkelijk een verkennend gesprek of concurrerende offerte aanvragen.
 
Neem contact op

 
 

Professionele dienstverlening met een proactieve en persoonlijke aanpak

 
aanpak preventix
Wat betekent dat voor u als klant? U heeft te maken met een professionele partner die haar deskundigheid binnen de efficiënt ingerichte organisatie op een juiste manier uitdraagt in haar manier van aanpak.

Preventix werkt niet met grote teams, maar juist met kleine, landelijk werkende teams. Ten opzichte van andere gecertificeerde arbodiensten is dat al een groot verschil in de manier van aanpak. Door te werken met kleine teams blijft veel informatie bewaard. Dit komt omdat er op veel kortere lijn geschakeld wordt tussen de betrokkenen en verantwoordelijken. Dat levert als resultaat op dat er veel meer adequaat opgetreden kan worden. Daarmee realiseert de arbodienst automatisch een effectief preventief verzuimbeleid.
 
Bekijk welke locatie bij u in de buurt is.
Bezoek Preventix bij u in de buurt
 
 

Kosten arbodienst

Als expert heeft Preventix een landelijk netwerk van (bedrijfs)artsen, arbeidsdeskundigen, arbeidshygiënisten, hoger veiligheidsdeskundigen en arbeids-/organisatieadviseurs. Met dit team van specialisten werken wij voor klanten door heel Nederland. Dit doen wij in kleine teams, zodat u op de kosten arbodienst bespaart, maar vooral om te zorgen dat u makkelijk contact heeft met uw dienstverleners. Dit voorkomt dat kostbare informatie verloren gaat.

U bespaart op de uitgaven betreft arbodienst services, dat komt niet alleen doordat wij werken met kleine teams. Wij zorgen voor een heldere communicatie en een effectieve handeling, zodat er een doelgericht resultaat geboekt wordt. De arbodienst zal op een prettige manier een efficiënt verzuimbeleid realiseren waar uw onderneming en uw medewerkers beter van worden.

Meer weten? Maak een afspraak met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over onze arbodienstverlening en de gecertificeerde arbodienst van Preventix. U kunt uiteraard ook een offerte aanvragen waarin wij al onze diensten en bijbehorende kosten voor u in kaart brengen.

Preventix voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.