Kosten arbodienst

De kosten van arbodienst Preventix verdienen zich snel terug. De naam zegt het al: Preventix richt zich met name op het voorkomen van ziekteverzuim in plaats van begeleiding en re-integratie. Het is een methode waarbij we ernaar streven de kosten arbodienst voor u zo laag mogelijk te houden. Wij hebben een andere kijk op verzuim en leggen de focus op duurzame inzetbaarheid en preventie. Dit in tegenstelling tot veel reguliere arbodiensten. Wilt u het ziekteverzuim binnen uw organisatie blijvend verlagen? Wij adviseren u graag en maken de kosten arbodiensten inzichtelijk voor u. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Bespaar op verzuimkosten met onze preventieve methode

Het is een cliché maar wel eentje die aan de basis van onze ziekteverzuimmethode staat. Voorkomen is beter dan genezen. Een gedegen en op maat preventieprogramma kan u zoveel kosten arbodienst besparen. En het bespaart u niet alleen geld, maar ook veel tijd en energie. Want het voorkomt dat u op zoek moet naar invalkrachten. Het inwerken van dure interimmers of uitzendkrachten. En misschien wel het belangrijkst. U hoeft uw andere medewerkers niet te vragen de taken van de zieke collega over te nemen. Het voorkomt hoge pieken in werkdruk en is een uitstekende structurele aanpak voor ziekteverzuim voorkomen.

Werken met Preventix betekent:

  • Een proactieve aanpak met voortschrijdend inzicht: samen met u nemen wij tijdig maatregelen.
  • Op maat oplossingen die het beste bij uw bedrijf en mensen passen.
  • Een hoge mate van persoonlijke aandacht.
  • Draagvlak binnen uw bedrijf door uw medewerken actief te betrekken in het proces.
  • Relatief lage kosten arbodienst voor preventieve methode.

 

 

Arbodienst inschakelen?

Wilt u een arbodienst inschakelen omdat u de verzuimcijfers en de bijbehorende kosten omlaag wilt brengen? Dan adviseren wij een totaalaanpak voor deze problematiek gericht op preventie. Preventix zorgt niet alleen dat het ziekteverzuim binnen uw organisatie daalt, het verhoogt tevens het werkplezier en de productiviteit van uw medewerkers. Preventix inschakelen als arbodienst betekent persoonlijke aandacht en maatwerk. Wij leveren oplossingen op maat die het beste bij uw bedrijf en uw medewerkers passen.  Wij denken met u mee, zorgen voor een heldere aanpak en werken met een maatoplossing. Wilt u weten welke oplossingen voor ziekteverzuimbeleid wij voor uw bedrijf hebben? Maak een afspraak, wij komen graag bij u langs!
Contact opnemen

Preventix voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.