Werken bij Arbodienst Preventix

Wanneer je eigen organisatiedoelen zich richten op een prettige werkomgeving en betrokkenheid van werknemer en werkgever, dan begin je bij jezelf. Arbodienst Preventix wil dan ook een prettige werkgever zijn waar medewerkers zich gewaardeerd voelen, kunnen groeien en hun creatieve ideeën kwijt kunnen.

Werken bij Preventix betekent uitdagingen aan willen en durven gaan. Onze medewerkers zijn professionele specialisten op hun gebied van werk en gezondheid. Ze beschikken over veel kennis en willen die graag inzetten en delen met anderen.

Bij Preventix onderscheiden we ons als Arbodienst graag door onze persoonlijke aandacht voor de situatie van de klant. Sommige van onze klanten zijn kleine ondernemers, andere grote bedrijven met ruim 2.000 personeelsleden. Kun jij je in iedere klant verplaatsen, nieuwe situaties analyseren en daar je persoonlijke visie op loslaten? Ben je overtuigd van je eigen kunnen en weet je argumenten stevig te onderbouwen? Maar sta je ook open voor wensen en behoeften van de klant die daar misschien wel lijnrecht tegenover staan? Dan ben jij wellicht de servicegerichte professional die we zoeken.

Passie voor het vak, daar draait het om. Wij rekenen op jouw deskundigheid en geven je de vrijheid om zelf naar creatieve oplossingen voor de klant te zoeken. Werk jij graag in een dergelijke omgeving? Reageer dan op eventueel openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Arbodienst Preventix
t.a.v de heer G.J. van de Meent
Bijlestaal 42-K
1721 PW Broek op Langedijk

vacature medewerker ondersteuning secretariaat

Reageren kan via: vacatures@preventix.nl

Preventix voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.