Ziekteverzuim voorkomen

Ziekteverzuim voorkomenZiekteverzuim voorkomen is het ideale scenario, maar dit kan soms erg lastig zijn. Preventix is hierin uw oplossing. Wij stellen voor u een preventief beleid op, waarmee in veel gevallen ziekteverzuim voorkomen kan worden. Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren, begeleiden en het uitwerken van een adequaat verzuimbeleid. Alleen hiermee kan effectief ziekteverzuim voorkomen worden.

Preventix werkt met kleine teams. Dit heeft zich bewezen als een betere manier voor alle betrokkenen, omdat de schakeling tussen alle betrokkenen veel sneller en beter gaat. Het kleine team zal alle signalen goed analyseren en daarmee een preventief beleid opstellen. Dat zorgt voor medewerkers die zich gezonder voelen en op termijn zal er altijd ziekteverzuim voorkomen worden.

Terugdringen van het ziekteverzuim zorgt ervoor dat de persoonlijke en materiële schade van uw medewerker en onderneming beperkt blijft. U verlaagt het totale verzuim en treedt veel meer proactief op. Dat aan de hand van een effectief beleid dat gegarandeerd ziekteverzuim zal voorkomen. Uw medewerkers en uw onderneming zullen er altijd beter van worden.

Preventix zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunnen wij u op korte termijn een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en kosten doen toekomen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

 

 

Begeleiding ziekteverzuim

Begeleiding ziekteverzuimZiekteverzuim kost tijd en geld. Bovendien is het zonde voor de productiviteit van uw onderneming. Zodra een medewerker zich ziek meldt is dat een werkkracht minder. Bij langdurig verzuim zal de verstoring in uw bedrijfsproces toenemen. Voorkom dit en kies voor duurzame inzetbaarheid van uw personeel.

Preventix is gericht op het voorkomen van ziekteverzuim. Ontstaat er alsnog ziekverzuim, dan is Preventix daar voor de begeleiding van dit ziekteverzuim. Deze ziekteverzuim begeleiding is er op ingesteld dat de medewerker in kwestie een goede begeleiding terug naar werk krijgt. Preventix bereikt dit met goede analyses, het benutten van wat er wel kan en gerichte begeleiding naar de juiste medische behandeling.

Wij bekijken hoe we op de beste manier signalen kunnen herkennen om ziekteverzuim te voorkomen. Tegelijk bekijken we ook hoe we de beste begeleiding ziekteverzuim kunnen bieden, zodat de medewerker zo snel mogelijk weer aan de slag gaat.

Preventix werkt op een efficiënte wijze met haar begeleiding van ziekteverzuim. Snel herstel en het voorkomen van de kans op herhaling zijn de voornaamste doelstellingen. Ziekteverzuim voorkomen is onze prioriteit en lukt dat niet, dan bieden wij de juiste begeleiding ziekteverzuim.

Meer weten over onze mogelijkheden en hoe wij deze bij u kunnen toepassen? Neem vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers zitten klaar om u uitgebreid te informeren.

Contact

Preventix voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.