Arbodienst Preventix

ArbodienstPreventix hanteert als arbodienst het uitgangspunt ‘voorkomen is beter dan genezen’. Een cliché, maar het vormt wel de basis voor ons werk als arbodienst. Preventix behoort tot de grotere arbodiensten in Nederland. In tegenstelling tot andere partijen hanteren wij echter een relatief unieke vorm van aanpak.

Onze arbodienst werkt in teams van twee bedrijfsartsen voor landelijke dienstverlening. Hierdoor is de lijn tussen de werkgever, werknemer en de bedrijfsarts veel korter, juist ook voor de werkgever die landelijk vestigingen heeft. Deze manier van aanpak heeft zich bewezen als een goede aanpak in het terugdringen van het ziekteverzuim. Daarnaast werkt het kostenbesparend voor ondernemers.

Preventix herkent signalen vooraf, begeleid vooraf en gaat op een goede manier met risico’s om. Dit om herhaling te voorkomen. U bepaalt echter in welke mate u de regie in handen zult houden. U kan het verzuimbeleid in samenwerking met Preventix uitvoeren. Wij kunnen dit geheel uit handen nemen of u enkel adviseren.

Wat uw wensen ook zijn, wij stellen altijd een effectief en oplossingsgericht preventief verzuimbeleid op. Dat voorkomt verzuim op termijn, het zorgt voor een betere sfeer en de ondernemer bespaart. Kortom, een preventief en degelijk verzuimbeleid via een goede arbodienst is van cruciaal belang. Iedereen heeft er immers baat bij.

Preventix, uw gecertificeerde arbodienst

Preventix is als arbodienst een gecertificeerde arbodienst. Dat betekent dat al onze werkzaamheden uitgevoerd worden volgens de wettelijk vastgestelde normen. U zoekt een prettige, efficiënte en effectieve arbodienst? Wij zijn uw antwoord met onze arbodienstverlening. Onze manier van aanpak valt voor u voordelig uit, want door te werken met kleine teams zullen de kosten van onze arbodienst nooit hoog oplopen.

Preventix als arbodienst inschakelen kan vandaag nog. U kunt hiervoor contact opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. Ook kunnen wij een afspraak met u maken voor een persoonlijk gesprek. Als arbodienst leveren wij alle vormen van arbodienstverlening en dat doen wij ook graag voor u. Wij zijn voor u de beste keuze en kijken uit naar het eerste contact moment.

Contact

Kosten arbodienst inschakelen

Kosten arbodienstEen onderdeel dat meespeelt bij het bepalen van een arbodienst voor uw onderneming zijn natuurlijk de kosten van de arbodienst. Wij bieden het totaalplaatje, maar passen onze diensten geheel op maat naar uw wensen aan. Preventix is als gecertificeerde arbodienst gericht op het MKB in alle branches.

Als arbodienst met een preventief gericht karakter proberen wij de kosten van de arbodienst voor uw onderneming zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Meestal zijn wij de voordeligste arbodienst. Kies vandaag nog voor een efficiënte arbodienst en bel Preventix. Liever eerst een overzicht van de kosten en wat wij voor u tot in detail kunnen betekenen? Geen probleem, wij voorzien u graag van een duidelijke offerte.

Offerte aanvragen

Preventix voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.