Preventix arbodienst bedrijfsarts

Arbodienst bedrijfsartsElke bedrijfsarts van arbodienst Preventix werkt uit naam van een gecertificeerde arbodienst. Onze bedrijfsartsen staan u bij met deskundig advies, denken met u mee en zorgen voor de beste begeleiding. Wij kijken naar alle arbeidsomstandigheden, verbeteren die en leveren daarbij diverse keuringen en andere specialistische begeleidingen.

De diensten van de arbodienst zijn eigenlijk allesomvattend. Preventix biedt psychosociale begeleiding, trainingen, cursussen, verzuimbegeleiding, medische juridische begeleiding evenals risico inventarisatie en evaluatie. Ook richt arbodienst Preventix zich op duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Dat levert u op termijn een hogere productiviteit en/of betere service richting uw klanten op.

Elke bedrijfsarts van arbodienst Preventix doet dit aan de hand van de nieuw ontwikkelde VIP methode. Meer over deze methode kunt u op de daarvoor speciaal ingerichte pagina vinden. Ook kan u verder lezen of contact opnemen.

Duurzame inzetbaarheid personeel

 

 

U persoonlijke arbodienst bedrijfsarts

Het inschakelen van een bedrijfsarts kan vele redenen hebben. In elk geval kunt u op onze expertise en ervaring rekenen. Wij werken hierin met kleine teams, wat voor de personen in kwestie prettig is. Bij ziekteverzuim begeleiding is het voor te stellen dat een vertrouwelijke gesprekspartner gewenst is. Dit is bovendien nog effectief ook.

Preventix biedt hierin veelal twee bedrijfsartsen per landelijk werkende klant, wat voor retail en MKB een uitstekende oplossing is voor een meer persoonlijke benadering van de situatie. Daarmee is de bedrijfsarts op zichzelf ook veel meer persoonlijk betrokken bij het verzuimbeleid en de preventie van ziekteverzuim.

Het nut van weinig arbodienst bedrijfsartsen

Doordat de bedrijfsartsen van arbodienst Preventix in kleine teams werken gaat er weinig informatie verloren. Door kennis zoveel mogelijk in een kleine cirkel te houden, zal de oplossing veel effectiever zijn. De bedrijfsartsen schakelen veel met elkaar en de betrokkenen en de vergaarde informatie zal hergebruikt worden in een preventief beleid.

Arbodienst bedrijfsartsenDe medewerker in kwestie heeft te maken met slechts één of twee personen die de begeleiding bieden, wat het natuurlijk prettiger maakt. Als ondernemer heeft u te maken met een paar aanspreekpunten en dat is een aanzienlijk meer aantrekkelijke investering.

Een klein team dat bestaat uit een tweetal bedrijfsartsen kan net zoveel realiseren als een groot team. De korte lijn tussen de bedrijfsartsen onderling en de betrokkenen is de beste manier om een preventief beleid te voeren. Oude en nieuwe informatie wordt gebruikt in het realiseren van een degelijk plan van aanpak om de werksituatie te optimaliseren.

Preventix is daarmee voordelig en het inschakelen van een bedrijfsarts is een stuk plezieriger door de toegevoegde waarde. U weet immers met wie en wat u te maken krijgt. Er zal nooit informatie verloren gaan en het gewenste resultaat zal sneller bereikt worden. Kies voor het beste resultaat met de bedrijfsarts van Preventix. Vraag een offerte aan voor alle mogelijkheden die Preventix u kan bieden.

Offerte aanvragen

Preventix voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.