Verzuimbeleid van Preventix

aanpak verzuimbeleid preventixArbo- en verzuimbeleid zijn de twee termen die Preventix definiëren. Preventix is als arbodienst gericht op het creëren van een effectief verzuimbeleid. Het voornaamste doel is verzuimreductie en dat levert u als ondernemer duurzame inzetbaarheid van uw personeel op.
 
Voor het opstellen van een effectief preventieplan verzuim kunt u bij Preventix terecht. Samen met u kijken wij naar een oplossing op maat. Neem contact op voor meer informatie.
Meer informatie over verzuimbeleid
 
 
De efficiency van uw team en een algehele betere werksituatie staat voorop. Wij staan u graag bij in het opstellen van een effectief preventieplan. Dit beleid is er op gericht om medewerkers goed bij te staan bij klachten. Ook ontwikkelt dit verzuimbeleid zich naargelang er situaties voordoen, zodat dit zich aanpast naar een preventieve werking.

Kennis is macht. Wij kijken veel naar het verleden en alle beschikbare informatie zetten wij om in bruikbare kennis om zo een proactief plan verzuimpreventie te realiseren. Meer weten over hoe wij ons verzuimbeleid realiseren en toepassen? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

 

Kleine arbo- en verzuimbeleid teams

Arbo- en verzuimbeleid met een preventieve insteek wordt gedragen door kleine teams. Preventix kiest doelbewust voor kleine teams van landelijk werkende bedrijfsartsen. Dit heeft zich bewezen als uitstekend middel, omdat er dan zo geen informatie verloren gaat. Dat zorgt voor een effectieve werkwijze omtrent het verzuimplan waar u voordeel uit haalt en waarbij medewerkers zich prettig voelen.

Bij een prettige sfeer zullen adviezen in de verzuimbegeleiding sneller opgevolgd worden. De productiviteit neemt toe en dat is voor uw onderneming uitsluitend positief. U ziet graag dat uw medewerkers met plezier hun werk doen en lekker in hun vel zitten. Realiseer dit met een preventief verzuimbeleid.
 
Weten waar u nu staat met uw beleid? Kies voor de Preventix Preventicheck! Geheel vrijblijvend bij Preventix.

Preventiecheck

 
 
 

De missie van Preventix: een betere werksituatie en hogere productiviteit

verzuimbeleidPreventix is als arbo en verzuimbeleid expert gericht op zeer doelgericht werken. Wij analyseren de informatie en passen dit op een juiste manier in het beleid toe. Een preventief verzuimplan hanteren is altijd een uitdagende zaak. Hierbinnen is echter veel rekbaarheid en dat heeft te maken met de toepassing.

Verzuim kost geld en enkel met een goed preventief verzuimplan kunt u besparen. Bekijk samen met Preventix of het arbo- en verzuimbeleid op een goede manier uitgevoerd wordt. Bekijk waar het beter kan en zie direct waar u winst kunt behalen. Creëer optimale werkomstandigheden voor uw werknemers en voorkom verzuim op termijn.

Bij goede omstandigheden zit uw medewerker beter in zijn of haar vel. Dat is voor de medewerkers even fijn als voor uw onderneming. Een plan voor verzuimpreventie werkt immers twee kanten op. Voor meer informatie over begeleiding in verzuimpreventie en het toepassen van een effectief beleid kan u contact opnemen. Ontvangt u liever een medewerker? Wij komen graag bij u langs voor een één op één gesprek.

Afspraak maken

Preventix voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.