Bedrijfsarts

BedrijfsartsPreventix levert vanuit het oogpunt van een bedrijfsarts een brede arbodienstverlening. Voor alle vormen van begeleiding door een bedrijfsarts kan u bij ons terecht. Ziekteverzuim is een belangrijk element binnen onze werkzaamheden, maar ook heeft onze arbodienst een specialisatie in psychosociale begeleiding, mediation en meer.

De gewenste service verschilt per organisatie en om goed te bepalen wat er nodig is, gaat Preventix graag met u in gesprek. Waar liggen de knelpunten? Waar kan wat gewonnen worden? Wat is voor u een doorn in het oog? De bedrijfsarts van Preventix kan u in verschillende richtingen helpen. Dit loopt uiteen van terugdringen van het ziekteverzuim tot het begeleiden van individuele medewerkers.

De focus van arbodienst Preventix en dus van haar bedrijfsarts ligt voornamelijk bij het opstellen van een preventieve werkwijze. Waar kunnen bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden? Wat zorgt voor stress? Wat is een trigger voor persoonlijke problemen? Hoe kan de werksfeer zich beter ontwikkelen? Hoe kunnen lichamelijke klachten voorkomen worden? Allerlei punten die voor de bedrijfsarts van Preventix van belang zijn.

De bedrijfsarts bekijkt de huidige situatie en bespreekt samen met u hoe hier een proactief verzuimbeleid geïntegreerd kan worden. Dat levert als resultaat een voorkomen van spanning en een voorkomen van lichamelijke overbelasting op de werkvloer op. En daarmee meer productiviteit. Risico’s op tijd herkennen is belangrijk en zal op termijn doen besparen. De bedrijfsarts van arbodienst Preventix informeert u graag over alle mogelijkheden. Maak vandaag nog een afspraak.

Afspraak maken
 

Arbodienst bedrijfsartsen van Preventix

Arbodienst bedrijfsartsenDe bedrijfsartsen van arbodienst Preventix werken veelal in teams van twee landelijk werkende artsen. Dit is een afwijkende aanpak ten opzichte van diverse andere arbodiensten. Wij kiezen echter voor deze werkwijze, omdat het gebleken is dat een korte schakeling tussen betrokkenen beter werkt dan een wisselwerking in een groot team.

Een klein team van bedrijfsartsen zorgt ervoor dat veel informatie in de arbodienst bewaard blijft. Deze informatie kan ingezet worden bij het ontwikkelen van een preventief verzuimbeleid. Op basis hiervan kunnen risico’s herkend worden. Ook kan aan de hand hiervan een prettige en open werksfeer ontwikkeld worden. Medewerkers zullen zich hierin prettiger voelen, want de open werksfeer motiveert en biedt meer mogelijkheden.

Preventix zal met haar aanpak u helpen in uw bedrijfsproces. Door het werken in kleine teams bespaart u bovendien op de kosten. Andere voordelen zijn dat kleine teams meer betrokken zijn en een betere connectie hebben met de betrokkenen. Er treedt geen wisseling van de wacht op en dat is voor u als ondernemer evenals uw medewerkers er prettig.

Elk team van bedrijfsartsen die vanuit Preventix werken, zijn door heel Nederland actief. Preventix werkt met de bedrijfsarts veelal voor de grotere retailers, het MKB en de horeca. Wilt u weten of onze bedrijfsarts ook een preventief verzuimbeleid voor u kan ontwikkelen, neem dan zeker even contact op.

Contact

Preventix voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.